ABračunovodstvo

AB računovodstvo

Paketna ponudba storitev

Računovodstvo oziroma vodenje poslovnih knjig pri nas je koristno tudi za vas!

Zakaj?

Poleg nižjih stroški računovodstva vam ponujamo še dodatne storitve, ki vam pomagajo pri poslovanju

Računovodstvo oziroma vodenje poslovnih knjig je poleg poročanju državnim institucijam (DURS, ZPIZ, AJPES, SURS, ipd.) je koristno tudi za vas. Ker razumemo poslovanje podjetja, vam lahko zato tudi najlažje pomagamo in sicer z mesečnem poročanju oziroma t.i. internem poročanju za potrebe vašega poslovanja. Torej ponujamo vam tudi prihranek, ki vam bo pomagal pri boljšem, preglednejšem in urejenejšem poslovanju podjetja. Nudimo vam računovodstvo, ki vam bo olajšalo poslovanje.

abNOVA

Paket knjigovodstva/računovodstva in vodenja poslovnih knjig za nova podjetja

Za nova podjetja, ki šele začnejo svojo poslovno pot, je zelo pomemben pravilen začetek tudi na področju financ in računovodstva. Vsako podjetje ima cilj, da raste. Zato je temu podrejeno tudi pravilno postavitev računovodske politike za interno poročanje.Skratka nudimo vam vse kar potrebujete ob ustanovitvi podjetja, ker se zavedamo, da je že zagon novega podjetja težak, smo vam pripravili posebno ponudbo v kateri smo vam ceno zmanjšali na minimum.

Cena za paket ABnova se nahaja v ceniku storitev

Za to ceno dobite:

 • knjižba do 10 poslovnih dogodkov (do 30 vknjižb) na mesec in
 • en (1) obračun osebnega dohodka (plače) na mesec.
 • mesečni DDV obračun

abMALA

Paket knjigovodstva/računovodstva in vodenja poslovnih knjig za mala podjetja

Mala podjetja dostikrat želijo kaj več kot knjigovodstvo in nujno poročanje in vprašanje ali jim lahko to nudi obstoječi računovodski servis kajti pri svojem delovanju potrebujejo bolj pomembno komponento računovodskega servisa – sledenje svojega poslovanja (imenujemo tudi mini kontroling).Nudimo vam vse kar potrebujete pri upravljanju lastnega podjetja, ker se zavedamo, da je delovanje podjetja pomemben dejavnik pri katerem želite čim več vedeti o poslovnem stanju, smo vam pripravili posebno ponudbo v kateri smo vam ceno zmanjšali na minimum.

Cena za paket ABmala se nahaja v  ceniku storitev

Za to ceno dobite:

 • knjižba do 20 poslovnih dogodkov (do 60 vknjižb) na mesec in
 • dva (2) obračun osebnega dohodka (plače) na mesec,
 • mesečni DDV obračun.

abZRELA

Paket knjigovodstva/računovodstva in vodenja poslovnih knjig za zrela podjetja

Zrela podjetja dostikrat prerastejo svoj prvi računovodski servis kajti pri svojem delovanju potrebujejo bolj pomembno komponento računovodskega servisa – sledenje svojega poslovanja (imenujemo tudi mini kontroling) ter iskanje rezerve za rast (načrtovanje prostih sredstev).Za nova podjetja je pomemben pravilen začetek na področju financ in računovodstva kaj šele zrela podjetja. Po določenem času delovanja podjetja je potrebno ponovno prilagajanje in pravilno postavitev računovodske politike za lastno poročanje.

Nudimo vam vse kar potrebujete pri upravljanju lastnega podjetja, ker se zavedamo, da je delovanje podjetja pomemben dejavnik pri katerem želite čim več vedeti o poslovnem stanju, smo vam pripravili posebno ponudbo v kateri smo vam ceno zmanjšali na minimum.

Cena za paket ABzrela se nahaja v  ceniku storitev

Za to ceno dobite:

 • knjižba do 50 poslovnih dogodkov (do 150 vknjižb) na mesec in
 • pet (5) obračunov osebnega dohodka (plač) na mesec.

A to ni vse.

Poleg potrebnih storitev vam ponujamo še nekaj dodatnih brezplačnih ugodnosti :

 1. Brezplačna pomoč pri ustanovitvi podjetja: skupaj vam pomagamo registrirati d.o.o. ter rezervacijo imena. Dobite še 6 mesečno brezplačno uporaba spletnega poslovnega programa.
 2. Brezplačna izobraževanje: Poslovanje podjetja in Branje bilančnih poročil.
 3. Brezplačno kvartalno interno poročanje za vaše potrebe (preseki poslovanja).
 4. Brezplačno 30 minutno poslovno svetovanje – Mnogim podjetnikom s tem veliko olajšamo poslovanje na začetku svoje poslovne poti. Posvetite se svojemu delu mi pa vam bomo svetovali za še uspešnejši začetek.
 5. Brezplačna objava na naših spletnih straneh.

Tudi to ni vse. Poleg zgoraj ponujenih storitev vam ponujamo še nekaj popustov naših partnerjev :

 1. 50% popust pri uporaba spletnega računovodskega programa po 6 mesecih. Če ustanovite preko nas je prvih 6-mesecev brezplačno uporaba spletnega poslovnega programa. Poslovanje bo lažje in ažurnejši.
 2. 50% popust pri nadaljnem poslovnem svetovanju (ABFin d.o.o.)
 3. 50% popust pri zakupu domene in spletnem gostovanju (SMAKSoft pri podjetju Smak d.o.o.)
 4. 50% popust pri izdelavi spletnih strani (SMAKSoft pri podjetju Smak d.o.o.)
 5. 50% popust pri spletnem pospeševanju in spletni promociji (SMAKSoft pri podjetju Smak d.o.o.)